2022.03.17.

Aurile kávé tea

Aurile FM World kávék

A nemes Arabicát és keverékeit választottuk természetes kávéinkhoz, hogy minden formában élvezhesse az Aurile kávék kiváló ízekét.

Aurile FM World Federico Mahora kávé terméke

Az Aurile ízesített funkcionális kávék Robusta és keleti Arabica kávészemek keverékei. Egyedi ízüket hagyományos olasz recept alapján állítottuk össze, amely nemzedékről nemzedékre szállt. Az Arabica az enyhén savas jegyeket adja, míg a Robusta felerősíti az ízélményt és kifejezőbbé teszi a kávét.

Aurile FM World kávék

A legtöbb természetes kávénál közepes amerikai pörkölést alkalmazunk. A szemeket 210°C-on pörköljük kb. 20 percig, és levegőhűtéssel óvatosan lehűtjük. Világosbarna színét is ekkor nyeri el. Pörkölés után felülete száraz lesz, összetett ízében jól kiegyensúlyozódik az édesség, a kesernyésség és a savasság.

Az Aurile Classic-nál városi pörkölést alkalmaztunk: a szemek 30%-át 225°C-on pörköltük, hogy a felületük enyhén olajos legyen, így testesebb, erőteljesebb aromája és intenzívebb ízük legyen.

A kávépörkölés folyamata a szemeknek csodás aromát és karakteres ízt ad, de a magas hőmérséklet megfosztja a legtöbb értékes klorogénsavtól (CGA). Ez a sav a polifenolok családjába tartozik, és természetes antioxidáns. A zöld kávébabok szerencsére sok klorogénsavat tartalmaznak.

A tudósok által kifejlesztett funkcionális kávékat ajánljuk, amelyek nemcsak jó ízűek, hanem értékes összetevőket is tartalmaznak: vitaminokat és ásványi anyagokat.

Aurile teák

Aurile az FM World Federico Mahora szálas teája

Kína és Srí Lanka buja kertjei őrzik a természet igazi gazdagságát, kiváló minőségű tealeveleket kínálva, és lehetővé teszik, hogy az ízletes varázslat létrejöjjön a csészéjében. Az Aurile szálas teákat virágszirmokkal és természetes aromákkal gazdagítottuk, hogy minden nap élvezhessétek a pompás ízüket

aurile teák fm world

A tea ízét a hőmérséklet és az áztatás ideje is befolyásolja, amely nagyban függ a tea típusától. A következő tanácsok alkalmazásával tökéletes teát készíthetsz, amellyel felüdítheted testedet, szellemedet és a lelkedet.

• FEHÉR szálas tea (white tea) Tegyél egy teáskannába fejenként egy teáskanál teafüvet, önts rá 70-85°C-os vizet, és 7-9 percig áztasd.

• ZÖLD szálas tea (green tea) Fejenként egy teáskanál füvet tegyél a teáskannába, önts rá 70-85°C-os vizet és 2-3 percig áztasd.

• VÖRÖS szálas tea (red tea) Fejenként egy teáskanál füvet tegyél a teáskannába, önts rá 96°C-os vizet és 3-5 percig áztasd.

• FEKETE szálas tea (black tea) A teáskannába fejenként egy teáskanál füvet tegyél, önts rá 95°C-os vizet és 2-3 percig áztasd.

Energiahiány, egészségtelen táplálkozás, stressz? Kezdjen harcolni ellenük már ma. A funkcionális kávéink segítenek Önnek ebben, hiszen tudósokkal és táplálkozási szakemberekkel folytatott konzultáció során fejlesztettük ki őket.

Aurile kávé tea katalógus

Aurile kávé tea webshop

 

aurile kávé tea

Facebook
Facebooktwitterpinterest
Show
Hide