2022.03.18.

PURE Royal

Federico Mahora PURE Royal parfümök

Új illatok igazán királyi kiadásban FM PURE Royal

A legnemesebb illatjegyek kivételes tartósságú eredeti kompozíciót hoznak létre – ez a PURE ROYAL parfüm vonal arany kiadása. Fedezze fel az egyedi palackba zárt rendkívüli akkordokat.

Érzékiek, kifinomultak, lenyűgözők – ilyenek a Federico Mahora PURE ROYAL illatok. Tökéletes parfüm olyan modern hölgyek, férfiak számára, akik egyaránt az intenzív, kifinomult illatjegyeket és a flakon gyönyörű külsejét is magasra értékelik.

Federico Mahora PURE Royal parfümök

FM PURE Royal a Federico Mahora luxus parfümjei

A csomagolás kialakítása művészet. Ez a felelős az első benyomásért és gyakran még a vásárlást is befolyásolja. Érzékeket ébreszt, történetet mesél el, választ ad arra, hogy mit takar a belső. Ezt tudván a PURE ROYAL parfüm csomagolását és flakonjait tervezők minden a legkisebb apróságra is gondot fordítottak. Ezeknek révén felébreszted a látás és érintés érzékét, még mielőtt a legfinomabb parfüm kompozíciók biztosítanák számodra az ünnepi illatot.

Fedezd fel az érdekes FM parfüm kompozíciókat, engedd meg hogy elragadjon a különösen intenzív és lenyűgöző akkordok vágyfokozóként ható ereje.

Pure Royal katalógus Federico Mahora

Pure Royal webshop rendelés

 

 

PURE Royal Federico Mahora

Facebook
Facebooktwitterpinterest
Show
Hide