2022.03.01.

FM WORLD

FM World FM Group

FM WORLD előző nevén FM GROUP céget 2004-ben Trawiński Artur alapította.

fm world group parfümgyár

Jelenleg kb. 100 országba szállítja termékeit világszerte. Ezzel a világon egyik legszélesebb MLM tevékenységet folytató céggé vált, és a világ minden szegletében kiszolgálja az üzleti partnereit.

A parfüm – ezzel kezdődött minden, idővel a parfüm és a Federico Mahora név lett az FM World Group szimbóluma.

A Federico Mahora parfümöket az eredeti technológiához hasonlóan, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. Az FM parfümök a hazai kereskedelemben kapható egyik legjobb minőségű alternatív parfümök, mind illatát, mind tartósságát figyelembe véve. A Fedeirco Mahora termékekben a parfümtartalom pontosan olyan mértékű, mint a közismert, márkás, drága parfümökben.

fm group FM world parfümgyár

Az FM Group World központja és üzeme a Lengyelországban, Wroclawban van.
A cég 1997 óta foglalkozik parfümök forgalmazásával és 2004 szeptemberében vezette be a network marketing (MLM) üzleti formát termékei értékesítéséhez. Ennek köszönhetően az FM World dinamikus fejlődésnek indult, és néhány év alatt világ 100 országában jelent meg a fogyasztók legnagyobb megelégedésére.

A parfümök alapanyaga a parfümeszencia, a világ legnagyobb gyártócégétől a Drom Fragrances International-tól származik www.drom.com, mely gyárban a már jól ismert híres parfümmárkák illatanyagát állítják elő. A Drom Fragrances által az FM World részére kiállított minőségi bizonyítvány (itt látható !) és nyilatkozat (itt látható !) a garancia a parfümök eredetére és minőségére.

Termékeket a  hivatalos FM World webshopban lehet vásárolni, információt ITT találsz »

 

fm group world parfümök

Facebook
Facebooktwitterpinterest
Show
Hide